Over ons

Een tiental jaren geleden begonnen we aan ons proefstuk, motorhomevakanties.

Het eerste jaar hadden we er eentje gehuurd. Deze vakantie was er eentje om nooit te vergeten. Het gevoel van ‘ alles kan, niets moet’ was onvergetelijk.

Prachtige locaties die we per toeval ontdekten. Het jaar nadien kochten we onze eerste motorhome aan. We beslisten om deze te huur aan te bieden. Één jaar later hadden we er drie. Na een paar seizoenen besloten we om de motorhomes te verkopen.

Onze aandacht ging op dat moment uit naar onze verhuis richting Sint-Truiden. We zijn ondertussen een paar jaar gesetteld in onze nieuwe thuis. Afgelopen zomer begon het weer te kriebelen, de onvergetelijke vakanties en uitstappen met de motorhome.

Ondertussen is onze dochter het huis uit en zijn we onder ons twee. Daardoor kwam het idee van een buscamper, compact maar toch volledig uitgerust. Onze dromen nemen weer de vrije loop.

We zijn wederom aan een mooi avontuur begonnen. Liefhebbers van vakanties met een buscamper of motorhome kunnen bij ons terecht voor een memorabele vakantie met één van onze pareltjes, selectief uitgezocht om aan alle mogelijke noden te voldoen. Comfortabel en praktisch ingerichte wagens voor avonturiers die geen grenzen kennen.

Danny & Sophie